Monday, January 5, 2009

**DA SAMPAI MEDAN**

huhuhu...da sampai medan..ermm..windunyer kat mak, ayah, atok, nenek & tersayang tak lupa kat kawan2 gak...miss sangat2... sedih giler ase ati nie...nie lah first time tiut duk jauh dari family...sakit sangat rsenye...mujur ada kawan2 bagi sokongan moral tak lah tiut ase sunyi sangat...

duk jauh dari family nie wat tiut rse lebih menyayangi mak n ayah...teringat senda gurau ari2 ngan diorang...best sgt...windu sgt rsenya...tiut rase cam nak jer nek flight terbang balik malaysia skrg...UWAAAAAA!!!!!!!!!!!!

erm..wat yang tersayang maaf sayang terpakse jauh dari sayang..nie lah dugaan antara kita...harap sayang tabah hadapi semua nie..mungkin satu hari nanti kita dapat bersama..

erm..wat kawan2 blog..sowei tiut tak dapat online selalu..harap korang tetap anggap tiut member korang lagi yer..

k lah tiut nak mamam..len kali tiut update lagi k...

SAYANG KORANG SEMUA...ERMMUUAAAHHHHHHHHH

2 comments:

Bunga Binti Nordin said...

aiseh..
ko smpi medan..
aku smpi berlin..

patut la susah nmpk ko lately..
:)

eiqa said...

ok tiut :)